3D Gulv

​3D gulv - få et levende og unikt hjem

Et 3D gulv er det nyeste inden for gulvbranchen. Hos JMH Entreprise i Glostrup kan vi som en af de eneste i landet tilbyde denne service for kunder i Valby, København og omegn. Hvis du ønsker et unikt gulv i dit hjem for at få en mere levende oplevelse, så står vi klar med din hjælp.

Få et 3D gulv præcis som du vil have det

Et 3D gulv er unikt på mange måder. Først og fremmest fordi vi lægger dit gulv, præcis som du vil have det. Du får dermed lov at vælge motivet, som vi sørger for bliver leveret med et trykkeri. Derudover lægger vi lak på toppen, som giver en glat og skinnende overflade. På den måde garanterer vi, at du får et 3D gulv, som ingen andre har. Du får dermed et personligt design til dit hjem.

Et fænomen der er kommet for at blive

3D gulvet er det nyeste inden for gulvbranchen. Hvis du har spørgsmål eller overvejer at få et 3D gulv, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 28 11 27 28. Vi ved, at det er en stor beslutning, og vi giver gerne uforpligtende vejledning.

Vi lægger gulve for alle i Glostrup, København og omegn og glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet

Hvem er vi?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

Kontakt os

Telefon: 28 11 27 28

E-mail info@jmh-entreprise.dk

Find vej

Nordre Ringvej 111

2600 Glostrup

Info

Mangler du et godt råd eller vejledning til dit næste projekt? Så kontakt os - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning.