Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH GULVE
3D GULV KAN VÆRE MED TIL AT GØRE DIT HJEM UNIKT

3D GULVE


Et 3D gulv er det nyeste inden for gulvbranchen

Hos JMH Gulve i Glostrup kan vi, som en af de eneste i landet, tilbyde denne service for kunder i Herlev, Ballerup, Glostrup, København og omegn. Hvis du ønsker et unikt gulv i dit hjem eller virksomhed for at få en mere levende oplevelse, så står vi klar med din hjælp.

HVOFOR VÆLGE ET 3D GULV?

Et 3D gulv er unikt på mange måder.

Først og fremmest fordi vi lægger dit gulv, præcis som du vil have det. Du får dermed lov at vælge motivet, som vi sørger for bliver leveret med et trykkeri.

Derudover lægger vi lak på toppen, som giver en glat og skinnende overflade. På den måde garanterer vi, at du får et 3D gulv, som ingen andre har. Du får dermed et personligt design til dit hjem.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Går du og overvejer, om et 3D gulv vil være det rette for dig, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad det er, og hvordan vi skaber det?

Så tag endelig kontakt til os allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte, og så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.