Algebehandling

Algebehandling af tag frisker huset op

Hos JMH Entreprise i Glostrup ved Valby og København tilbyder vi algebehandling af tag, og det kan være på enhver form for bygning som for eksempel en stor villa, et rækkehus, en institution eller en lille havepavillon. Vi kan også male taget i forbindelse med rens og algebehandling af tag. Vi tilbyder endvidere højtryksrens af lertegl.

Sunde tage kan med fordel få algebehandling af tag

​Det er oplagt at få en algebehandling af tag, hvis dit tag er meget grimt og fyldt med mos, men stadig er i en god stand. Det er ikke tilrådeligt at få behandlet et tag, hvis tagpladerne er revnede, opbulede og porøse. Desuden bør de heller ikke være alt for gamle.

Vi kan tilbyde maling af taget i forbindelse med algebehandling af tag. Derved kan taget blive endnu mere modstandsdygtigt.

Det er normalt at afslutte en rensning med maling af taget, så det bliver flot at se på igen, men også så det bliver mere modstandsdygtigt. Det er vigtigt at vedligeholde ens tag, hvis taget skal holde længe. Algebehandling af tag nedsætter også risikoen for dyre skader.

Alger og mos kan føre til fugtskader i selve tagkonstruktionen, fordi mosset bliver fugtigt. Der er intet galt med fugtigt mos, men det øger risikoen, at der kan trænge fugt igennem små sprækker i taget.

Ring til os hvis du vil høre mere om algerens

​Du kan kontakte os hos JMH Entreprise på info@jmh-entreprise.dk, hvis du ønsker en uforpligtende besigtigelse af dit tag. Du kan også ringe på telefon 28 11 27 28 for at aftale nærmere.

Bliv kontaktet

Hvem er vi?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

Kontakt os

Telefon: 28 11 27 28

E-mail info@jmh-entreprise.dk

Find vej

Nordre Ringvej 111

2600 Glostrup

Info

Mangler du et godt råd eller vejledning til dit næste projekt? Så kontakt os - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning.