Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH ENTREPRISE
HOS JMH ENTREPRISE I GLOSTRUP VED VALBY OG KØBENHAVN TILBYDER VI ALGEBEHANDLING AF TAG

ALGEBEHANDLING I GLOSTRUP & OMEGN


FRISK TAGET OP MED EN ALGEBEHANDLING

Hos JMH Entreprise i Glostrup ved Valby tilbyder vi algebehandling af tag.

Vi kan algebehandle enhver form for bygning, og det er derfor underordnet, om du har brug for vores hjælp til din villa, rækkehus, institutionen, virksomheden eller måske den mindre havepavillon.

Så er du træt af at se på dit kedelige tag, kan du overveje om en algebehandling er det rette for dig. Husk vi også tilbyder at male taget efterfølgende, så du er sikker på, at taget får sin charme igen.

HVORNÅR ER DET EN GOD IDE MED ALGEBEHANDLING?

Det er oplagt at få algebehandlet sit tag, hvis det er meget grimt og fyldt med mos, men stadig er i en god stand.

Alger og mos kan føre til fugtskader i selve tagkonstruktionen, fordi mosset bliver fugtigt. Der er intet galt med fugtigt mos, men det øger risikoen for, at der kan trænge fugt igennem små sprækker i taget.

Men det er ikke tilrådeligt at få behandlet et tag, hvis tagpladerne er revnede, opbulede og porøse. Desuden bør de heller ikke være alt for gamle.

Det er dog vigtigt at vedligeholde ens tag, hvis det skal holde længe. Så tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl, om dit tag kan klare behandlingen, og om det overhovedet vil være det rette for dig i din situation.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til vores algerens, priser eller om en algebehandling kan lade sig gøre for dit tag.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.