Epoxygulve og industrigulv

Industrigulve og Epoxygulv i skarpeste kvalitet

Et nyt gulv kan ændre volumen og udseendet på din bolig. Hos JMH Entreprise lægger vi branchens bedste gulve i Glostrup, Valby og resten af København og omegn – herunder industrigulve og epoxygulve. Det gør vi med stor alsidighed omkring gulvtypen. Vi har helt sikkert en gulvtype, der matcher dine behov.

Få en specialist til at lægge dit nye gulv

Nogle af de gulvtyper der er blevet mest populære, er industrigulv og epoxygulve. Ønsker du et ekstra stærkt gulv, så er et Epoxy det rette valg. Netop disse typer har vi specialiseret os i, så du kan trygt overlade arbejdet til os. Epoxygulv koster lidt mere end almindelige, men på sigt vil du spare penge, da denne slags gulv kan tåle meget slid.

Gulvet påføres som maling og kan fås i mange nuancer alt efter dine ønsker. Valget er dit, og vi lytter gerne til, hvilke overvejelser du har gjort dig. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med dit nye epoxygulv.

Du kan også læse mere om hvad et epoxygulv koster her.

Industrigulv eller Epoxy? Brug os som vejledning

Mangler du vejledning i forhold til hvilket gulv, der ville være bedst for dig så kontakt os. Ofte kan vi anbefale et industrigulv eller et gulv i epoxy. Har du andre ønsker, så efterkommer vi naturligvis også gerne dem.

Ønsker du uforpligtende rådgivning om industri- eller epoxygulve, så er du mere end velkommen til at ringe på telefon 28 11 27 28 eller skrive til e-mail info@jmh-entreprise.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bliv kontaktet

Hvem er vi?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

Kontakt os

Telefon: 28 11 27 28

E-mail info@jmh-entreprise.dk

Find vej

Nordre Ringvej 111

2600 Glostrup

Info

Mangler du et godt råd eller vejledning til dit næste projekt? Så kontakt os - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning.