Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH GULVE
ET NYT GULV KAN ÆNDRE VOLUMEN OG UDSEENDET PÅ DIN BOLIG

INDUSTRIGULVE OG EPOXYGULVE AF
BEDSTE KVALITET


JMH Gulve tilbyder industrigulve, blandt andet de populære epoxygulve, til dig, der har et gulv, der er hårdt belastet af f.eks. industrimaskiner og trafik.

Vores kunder arbejder med mange forskellige typer erhverv og er oftest beliggende i og omkring Glostrup, Herlev og Ballerup – men vi kører gerne uden for disse områder, hvis din virksomhed befinder sig længere væk.

INDUSTRI- OG EPOXYGULVE TIL MANGE FORMÅL

Vi ved godt, at vores kunder er forskellige, og dermed er behovet for industrigulvet ligeledes forskelligt. Vi tilbyder derfor opbygning af epoxygulve og andre industrigulve på flere forskellige måder, og ikke mindst er det muligt at få lavet gulvet i flere forskellige nuancer og farver.

Valget er dit, og vi lytter gerne til, hvilke overvejelser du har gjort dig. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med dit nye gulv i epoxy.

HVORFOR VÆLGE VORES INDUSTRIGULVE?

Der kan være mange gode grunde til, at det kan være en god ide for dig at gå videre med et industrigulv.

NOGLE AF FORDELENE ER BL.A., AT GULVET ER:


  • Slidstærkt
  • Velegnet til hård industri
  • Let at rengøre
  • Lydabsorberende

Og det er særligt steder som industrihaller, værksteder, skoler, lagerhaller og butikker, der kan have stor glæde af det fugefrie gulv.

Så ønsker du et ekstra stærkt gulv, der kan klare lidt af hvert, så er det klart værd at overveje at få lavet epoxygulve med JMH Entreprise i Glostrup.

ER EPOXYGULVE DET RETTE FOR DIG?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, f.eks.: Hvad koster epoxygulv? – eller har brug for kyndig vejledning og råd i forhold til, hvilket industrigulv der vil være det rette for dig, så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål, pris eller ønsker.

Vi giver altid gerne uforpligtende rådgivning om industrigulve, og vi glæder os til at hjælpe dig videre med din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 28 11 27 28 eller e-mail info@jmh-entreprise.dk.

SE VORES TIDLIGERE ARBEJDE

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.