Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH ENTREPRISE
ET NYT GULV KAN ÆNDRE VOLUMEN OG UDSEENDET PÅ DIN BOLIG

GARANTIORDNING


VI ER DEN DEL AF DANSK BYGGERI

JMH Entreprise er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er en sikring for alle vores kunder.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig deres 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.

Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Dansk Byggeris garantiordning, Byg Garanti, omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

DÆKKER UDGIFTER OP TIL 100.000 KR.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr.

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Dansk Byggeris Klage- & Ankenævn.

Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

HVORNÅR GÆLDER GARANTIORDNINGEN?

Det er Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti.

Det betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et Dansk Byggeri-medlem.

Også hvis din Dansk Byggeri-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Vær på den sikre side – få dit projekt udført professionelt af os og vær sikker på hjælp, skulle projektet mod forventning ikke blive udført som ønsket.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Har du nogen former for spørgsmål i forhold til garantiordningen, eller hvordan du bliver påvirket af vores medlemskab?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.