Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH GULVE
PROFESSIONEL SIKRING MOD RADON GENNEM GULVET

RADONSIKRING AF GULV TILBYDES


SIKRING MOD INDTRÆNGNING AF RADON GENNEM GULVET

Skal du enten have renoveret dine gamle gulve, eller skal du have støbt et helt nyt gulv, så skal du være opmærksom på, at der stilles krav om radonsikring.

Hos JMH Gulve tilbyder vi radonsikring af gulv i forbindelse med gulvstøbningen, således at du kan være helt tryg ved, at der ikke kommer radon ind i din bygning via gulvet. Vores virksomhed er beliggende i Glostrup, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i vores eget lokalområde samt i Herlev, Ballerup og i flere andre omkringliggende områder.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi har således alle de nødvendige kompetencer, der skal til for at sikre et veludført stykke arbejde i højeste kvalitet. Dette gælder naturligvis også i forbindelse med radonsikring af gulv.

DERFOR ER RADONSIKRING AF GULV NØDVENDIG

Radon kommer ind gennem utætheder i både gulv og vægge, som er i direkte kontakt med jorden udenfor. Har du et 10 cm tykt armeret betongulv, vil det som udgangspunkt være radonsikret, medmindre der er revner i betone, hvilket der dog desværre ofte er. Det kræver kun en revne på 0,2 mm for radon at trænge igennem.

Derudover er mange ældre gulve kun belagt med et 7 cm tykt betonlag og uden armering, og også her er det nødvendigt med en radonsikring af gulv.

I mange nybygninger og ombygninger er der som regel placeret en kantisolering mellem gulvet og væggen eller grunden, som ikke er radontæt, og derfor gælder det også om at tætne disse steder.

HVORFOR SKAL VI UNDGÅ RADON?

Radon er en radioaktiv gas, der findes naturligt i vores undergrund. Herfra siver den blandt andet ind i boliger, hvilket kan indebære en øget sundhedsrisiko for beboerne. Særligt giver radon en øget risiko for lungekræft, og risikoen er størst, hvis man samtidig er ryger.

Ifølge WHO er radon den næststørste medvirkende årsag til lungekræft – efter aktiv rygning.

Radon kan hverken ses, smages eller lugtes, og derfor skal der en radonmåling til for at vurdere, om der er radon i boligen.

Vi tilbyder radonsikring af gulv for både private og erhverv i Glostrup, Ballerup, Herlev og omegn, og vi står også til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Går du og overvejer, om et 3D gulv vil være det rette for dig, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad det er, og hvordan vi skaber det?

Så tag endelig kontakt til os allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte, og så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.