Tagmaling

Tagmaling udføres af professionel tagmaler

Hos JMH Entreprise i Glostrup ved Valby og København tilbyder vi tagmaling, der bliver udført af en professionel og erfaren tagmaler. Mange tager sit tag for givet, og de kigger måske sjældent derop.

Det er vigtigt at vedligeholde sit tag først ved hjælp af tagrens og efterfølgende maling af tag, hvis det skal holde længe, og hvis du vil undgå skader. Derfor bør du få en erfaren tagmaler til at kigge på dit tag.

Vores tagmaler råder og vejleder om rens og tagmaling

De fleste har en begrænset viden om tage, herunder om vedligeholdelse, behandling og maling af tag. Vi råder og vejleder gerne i, hvad du bør og kan gøre med dit tag.

Vi drøfter gerne, hvorvidt du bør benytte en tagmaler. Dog bør du påregne, at taget allerede er medtaget og skadet, hvis der er et større angreb af skimmelsvamp i dit tag.​

​Vi udfører rensning af tag, før vi begynder med tagmaling, hvis det er nødvendigt. En professionel tagmaler kan typisk forlænge tagets levetid med omkring 15 år.

Vi har ekspertise inden for alle behandlinger. Vi ved med andre ord, at der kan være meget stor forskel på tage, og derfor har vi en individuel tilgang til alle opgaver.

Ring gerne for at høre hvordan vi kan ordne dit tag

​Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har tagskader, så er du mere end velkommen til at kontakte vores tagmaler på info@jmh-entreprise.dk eller på telefon 28 11 27 28. Derpå kan vi vurdere dit tag og afgive et uforpligtende tilbud på tagmaling.

Bliv kontaktet

Hvem er vi?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

Kontakt os

Telefon: 28 11 27 28

E-mail info@jmh-entreprise.dk

Find vej

Nordre Ringvej 111

2600 Glostrup

Info

Mangler du et godt råd eller vejledning til dit næste projekt? Så kontakt os - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning.