Tagrens

Tagrens skaber smukke tage og forlænger levetiden

Hos JMH Entreprise i Glostrup ved Valby og København har vi stor ekspertise med tagrens. Det er særligt fordelagtigt med tagrens, hvis taget stadig er sundt og solidt, men er grimt og fyldt med mos og alger.

Det er vigtigt at starte med en algebehandling og efterfølgende afslutte rensningen med tagmaling, så det bliver flot at se på igen, men det gør også mere modstandsdygtigt og samtidig forhøjer tagets levetid.

Dit tag kan få op til 15 års længere levetid med en tagrens

Det er altid vigtigt at vedligeholde sit tag, hvis du ønsker, at det skal holde længe og undgå dyre skader. Alger og mos kan føre til fugtskader i selve taget, og det kan i værste fald føre til, at der kommer skimmelsvamp i selve tagkonstruktionen.

Det er vigtigt at bruge et professionelt firma til tagrens, så dit tag ikke ender med at blive ødelagt. Ønsker du at forhøje levetiden på dit tag med op til 15 år, så er vi den rette til at udføre en kvalitetsbevidst tagrensning.

Du er sikret et ordentligt udført arbejde hos os, da vi er dækket af Codan Forsikring ved rens og maling, derfor kan du sikkert og trygt bestille en behandling hos os.

Du kan læse mere om hvad en tagrensning koster her.​

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud på rensning

​Det er bedre at kontakte os, hvis du er i tvivl om dit tag trænger til en tagrens. Har du brug for professionel hjælp til dit tag, så er du velkommen til at kontakte os hos JMH Entreprise på e-mail info@jmh-entreprise.dk eller på telefon 28 11 27 28 for at aftale en uforpligtende besigtigelse af dit tag.

Bliv kontaktet

Hvem er vi?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

Kontakt os

Telefon: 28 11 27 28

E-mail info@jmh-entreprise.dk

Find vej

Nordre Ringvej 111

2600 Glostrup

Info

Mangler du et godt råd eller vejledning til dit næste projekt? Så kontakt os - vi hjælper gerne med vores fagviden, så du får den bedste løsning.