Skip to main content
VELKOMMEN TIL JMH GULVE
TRIFLEX KAN VÆRE MED TIL AT GØRE DIT HJEM UNIKT

TRIFLEX-GULVE I HØJESTE KVALITET


VI ER SPECIALISTER I TRIFLEX

Kunne du tænke dig at få lagt en triflexbelægning i din virksomhed eller i din bolig, og leder du i den forbindelse efter en professionel virksomhed, der kan håndtere din opgave? Så er du kommet til det rette sted.

Hos JMH Gulve har vi blandt andet specialiseret os inden for støbning af gulv og herunder også triflexgulve. Vi varetager særligt mange opgaver for erhvervskunder i Herlev, Ballerup, Glostrup og omegn, men har du som privatkunde en opgave til os, hjælper vi dig også gerne.

VI STÅR KLAR TIL AT SIKRE DIG DEN RETTE LØSNING

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og det betyder, at vi altid sikrer vores kunder kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med triflex, så vi sammen kan sikre os den rette løsning. Derudover betyder vores mange års erfaring også, at vi altid leverer håndværk af høj kvalitet, som indfrier og lever op til individuelle ønsker og forventninger.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Går du og overvejer, om et 3D gulv vil være det rette for dig, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad det er, og hvordan vi skaber det?

Så tag endelig kontakt til os allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du måtte, og så udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.