VELKOMMEN TIL JMH GULVE
ET NYT GULV KAN ÆNDRE VOLUMEN OG UDSEENDET PÅ DIN BOLIG

UNDERGULVE


UNDERGULVE AF BEDSTE KVALITET

Inden man lægger et nyt gulv, er det vigtigt at overfladen er plan og uden fordybninger eller forhøjninger. Denne proces kaldes nivellering, hvor man sikrer sig, at undergulvet ikke skaber problemer for det gulv man gerne vil have – uanset om det er et trægulv, epoxygulv eller microcement mm.

HVORFOR VÆLGE VORES INDUSTRIGULVE?

Vi anvender projektspartel til eksempelvis trægulve og industrispartel til epoxy-, industri- og polyurethangulve samt microcement gulve. Tag JMH Entreprise med på råd, når du skal begynde dit gulvprojekt, så sørger vi for dit undergulv er spartlet korrekt.

ER ET UNDERGULVE DET RETTE FOR DIG?

Har du brug for kyndig vejledning og råd i forhold til, hvilket industrigulv der vil være det rette for dig?

Så tøv ikke med at kontakte os med dine spørgsmål eller ønsker.

Vi giver altid gerne uforpligtende rådgivning om industrigulve, og vi glæder os til at hjælpe dig videre med din opgave.

OM OS

JMH Gulve


JMH Gulve er en entreprenørvirksomhed placeret i Glostrup. Vi er særligt kompetente inden for lægning af industrigulve som epoxy samt 3D gulve.

Udover dette udfører vi også alle slags opgaver forbundet med taget som algebehandling, renovering og maling efterfølgende. Vi står derfor altid klar til at hjælpe erhvervskunder samt private med opfriskning af hjemmet eller virksomheden både indeni og udenpå.

Vi tilbyder altid at udføre opgaver som enten del- eller totalentrepriser, hvis det ønskes.

Med JMH Gulve kan du være sikker på at få fagfolk ud, der kender håndværket, altid laver arbejde i høj kvalitet efter de forskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke, samt afleverer til tiden.

28 11 27 28

Skriv til os

CODAN ERHVERVSFORSIKRING

JMH Entreprise samarbejder med Codan, hvilket er din sikkerhed som kunde, når du bruger os til din opgave.

Du er altid velkommen til kontakte os for at høre nærmere om, hvordan du er sikret hos os.

HVEM ER VI?

JMH Entreprise

CVR: 29511780

KONTAKT OS

FIND VEJ

Malervangen 14

2600 Glostrup

INFO